Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så här byter luftfilter på en Honda Civic

Honda Civic luftfilter skyddar motorn från damm och smuts som kan komma in i motorn genom intag systemet. Byt ut luftfiltret på Civic var 15.000 miles, så att motorn går jämnt och effektivt. Ett smutsigt och igensatt filter stryper luftflödet och påverka motorns prestanda. Köp rätt luftfilter för året Honda Civic där du arbetar. Saker du behöver
Korrekt Honda Civic luftfilter
Rag
Visa fler instruktioner
1

Köp luftfiltret från en bil butik eller från Honda-återförsäljare. Om du beställer online från en del återförsäljare, behöver du året och motorns storlek för att få rätt luftfilter.
2

Stäng av motorn och låt kyla i 15 minuter innan du rör i motorrummet. Öppna huven.
3

Leta luftfiltret fack på förarsidan av motorn. Facket är fyrkantig, med fyra clips som håller locket på botten fack fack.
4

Lyft upp de fyra clipsen med fingrarna. Ta bort locket. Ta bort det gamla luftfiltret. Använd en trasa för att torka bort eventuellt damm och skräp i botten fack fack.
5

Placera det nya luftfiltret inne bottentråget med kanten nedåt. Montera filtret så att den sitter i facket spola med läppen bottentråget. Placera locket på facket och knäpp fast klämmorna för att fästa locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60674.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.