Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ökar IGN Coil Voltage

Lager tändning (IGN) spolar producerar i genomsnitt 18.000 volt. Hög energi tändspolar (HEI) kommer att producera uppåt av 25.000 volt. Den spänning, som alstras beror på antalet lindningar i de primära lindningarna. Öka spänningen innebär att ersätta spolen med en med en högre utspänning. De är inte dyra, men för att uppnå märkbara resultat i bränsleekonomi. Gnistan är varmare, men inte längre i varaktighet. Den hetaste tekniken, vilket alltid ger bättre resultat, är MSD (multipel gnistfördelningssystemet) eller High Fire tändningar typ. MSD inte bara ökar spänningen som avges från spolen, men också avger tusentals gnistor över en längre tid. Hög Fire ökar både spänning och varaktighet. Mer kraft - bättre gas körsträcka för båda. Saker du behöver
Set med sockets
Set med 7 mm tändstift trådar
Visa fler instruktioner
1

köpa och installera en uppsättning av 7 mm tändstift trådar, som har mindre motstånd och bättre utnyttja den tillgängliga spänningen än fabriksmonterade kablar.
2

Köp en prestanda spole med ökad energi. Lossa muttrarna till terminalerna på spolen och dra ledningarna utanför dubbar. Dra spolkabeln från toppen av spolen. Ta bort spolen från fästet. Installera det nya batteriet, sedan installera ledningarna - tändningen tråden går på pluspolen och kabeln från fördelaren går på den negativa terminalen på spolen. Koppla in spolkabeln till distributören.
3

Installera en MSD eller annan Hög systemet Fire typ. De är lätt ansluten till alla fordon med de medföljande instruktionerna. Detta är den "måste ha" för dagens fordon. De gör en värld av skillnad i bränsle körsträcka och makt. De håller också pluggar renare och ger dig en jämnare tomgång med lättare start. En MSD 6, till exempel, med ett milt förbättrad spole, kan lägga ut en skur av gnistor under en längre tid på 50.000 volt. Det motsvarar en betydligt högre andel av bränslet förbränns. De bränslebesparing, som varierar från bil till bil, betalar för installation på kort tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61260.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.