Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Tecken och symtom på dåliga tändkablarna

Tändstift trådar är en viktig länk i ett fordons elsystem. Ansvarar för att transportera elkraft från fordonets batteri till dess pluggar motorns tändstift, tändstift kablar måste fungera korrekt för att säkerställa normal motordrift. När tändstift trådar misslyckas, kan en mängd motorproblem resultera. Grov Tomgångsval

Det vanligaste symtomet på dåliga tändkablarna är en grov tomgång. Tändstift kablar är ansvariga för överföring av elektrisk ström från fordonets elektriska system att de pluggar motorns tändstift, där elektrisk ström används för att tända motorn luft /bränsleblandning. Bad tändstift kablar kan hämma det normala flödet av elektrisk ström som når ett fordons tändstift, vilket kan orsaka en grov, ojämn tomgång. Addera Motor Fröken

motor miss, vilket normalt inträffar som resultatet av oberäkneligt eller ofullständig motorns förbränning, är ett annat vanligt symptom på dåliga tändkablarna. Många gånger, dåliga tändstift kablar orsakar flödet av elektrisk ström till motorn tändstiften blir ojämn, växlar mellan korta perioder av normalt flöde och korta perioder med onormalt, oberäkneligt flöde. Resultatet av detta är perioder av oregelbunden och ofullständig motorns förbränning, vilket kan yttra sig som en motor miss.
Motor Tvekan

Motor tvekan, vilket är normalt tydligast under acceleration, är ett tillstånd som ofta resulterar från antingen onormalt bränsleflödet till en motor eller onormal elektrisk ledning till ett fordons tändstift. Dåliga tändstift kablar, oavsett om de försämrar internt eller utveckla sprickor och sprickor i sina yttre beläggningar som orsakar elektriska störningar, kan orsaka en motor att tveka om de stör det normala flödet av elektrisk ström reser från en bils batteri pluggar motorns tändstift.

sämre effekt

Korrekt elektrisk ledning till ett fordons tändstift behövs för att säkerställa korrekt motorns förbränning och motorstyrka. Eventuella avvikelser i fordonets elsystem, inbegripet i dess tändstift och tändstift kablar, kan negativt påverka tändstiftet bränning, vilket kommer att påverka motorns förbränning och motorstyrka. Dåliga tändstift kablar kan resultera i betydande motoreffekt förlust om de hämmar eller stör det normala flödet av el som når ett fordons tändstift.
Motorpumpning

vanligt symptom på ett fordon elektriskt problem är Motorpumpning, ett tillstånd som händer när ett fordon upplever korta spurter av tillräcklig elektrisk flöde till dess tändstift, varvat med korta perioder i vilka elektriska flödet reduceras eller obefintlig. Motorpumpning är ett vanligt symptom på dåliga tändkablarna, speciellt om ledningarna har sprickor eller brott på deras utanför isolering, ett tillstånd som kan skapa betydande elektrisk resistans och leder till onormal eller helt stoppas elektriskt flöde till ett fordons tändstift.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57203.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.