Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en kulled Från en 2001 Windstar

Den 2001 Ford Windstar har en lägre kulleden som är direkt integrerad i nedre länkarm montering. För att byta kulleden, måste du byta hela enheten kontrollgruppen. Detta är en rigorös jobb som tar tre till fyra timmar att slutföra. De lägre kulleder är en integrerad del av din styrning, fjädring och justering, eftersom de håller hela styrningen och hjul montering på bilen. Du kan köpa alla de objekt som du behöver på din lokala auto-delar butik. Saker du behöver
3/8-drive hylsa och spärrskaft satt Sida 2 tons domkraft Sida 2 pallbockar Sida 2 stoppklossar
Smörjolja
Tänger
brytjärnet
Breaker bar att passa över 3/8-drive ratchet
Ny undre styrarm /nedre kulleden montering
Nytt lägre länkarm bussningar
C-klämma, 2 inches eller större

Visa fler instruktioner
1

kilar Set hjul bakom båda bakdäcken. Höj fordonet och ställa en pallbock under främre hjälpramen. Ta ut rätt hjulet.
2

Dra saxsprinten ur kungen muttern, på toppen av den nedre kulleden. Ta kungen muttern från den nedre kulleden montering. Bänd kulleden från knoge församling. Ställ din andra stödbenet under knogen församling när kulleden separeras.
3

Ta bort skruvarna som håller nedre länkarm till fordonets ram. Använd breaker bar, på slutet av din 3/8-tums spärrnyckel om du behöver utnyttja. Tryck de gamla bussningarna ur den undre länkarm med C-clamp. Använd penetrerande spray om de sitter fast.
4

Blötlägg lägre länkarm slutar i smörjolja samt nya lägre kontroll bussningar arm. Skjut in de nya bussningarna styrarmsaxlarna i styrarmarna tills de dyker på plats.
5

tillbaka den nedre länkarm på ramen. Dra åt bultarna 80 till 90 ft-lbs. av vridmoment. Använd din spett och justera den nedre kulleden med styrspindeln. Denna uppgift kan ta ett par försök.
6

Dra den nedre kontroll muttern arm kung mellan 80 och 90 ft-lbs. av vridmoment. Sätt i den nya sprinten i konungens mutterenheten. Sätt tillbaka hjulet och sänka bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60640.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.