Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsbeläggen på en 1986 Econoline E-250

Den 1986 Ford E-250 kom med en 4,9-liters V-6 motor som basmodellen motorn. En 5,0-liters V-8, en 5,8-liters V-8, en 6,9-liters diesel V-8 och en 7,5-liters V-8 var alla valfria motorer för 1986 E-250. De E-250 används skivbromsar på framsidan av bilen och trumbromsar på baksidan. De skivbromsar på framsidan av E-250 använde en tung, dual-kolvsok. Låsstiften användes på tjockleken på 1986 E-250, kontra de mer vanliga skruv-stil bromsok stiften i dagens fordon. Saker du behöver
Däck järn
2-ton eller större kapacitet domkraft Sida 2 pallbockar
7/8-inch punch syl
Hammer
Tänger eller lås kanal
Spetstång
Nya bromsbelägg
Ny slitagevarnare
New slammerförhindrande Springs hotell 1 tub skivbroms fett
1/2-inch-drive momentnyckel och hjulmutter socket

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på E-250. Använd en liten pump sifon eller kalkon Baster att avlägsna bromsvätska, tills vätskan är ca 1/2 tum under märket "FULL".
2

Lossa de främre muttrarna på E- 250, med användning av ett däck järn. Höj framsidan av van på en domkraft. Placera pallbockar under främre rambalkar, bara inåt från de nedre länkarmarna. Sänk E-250 på domkraften. Ta bort muttrarna helt från van, sedan bort framhjulen.
3

Installera en stor C-klämman runt utsidan av en av de främre bromsok och bromsok-fäste på den bakre delen av bromsoket. Komprimera bromsok inåt mot mitten av van, men tryck inte så hårt att du kommer att spricka bromsoket.
4

in en punch syl i den övre bromsok-innehav pin. Peka på syl med en hammare för att driva stiftet inåt genom monteringshålet. Dra den övre monteringstapp fri från den bakre sidan av bromsok, med en tång eller lås kanal. Upprepa detta steg för att ta bort den nedre bromsok-monteringstapp. Dra bromsok gratis med hjälp av en liten brytjärnet om det behövs. Häng bromsok framifrån-spiralfjäder montering, användning av en metall klädhängare eller metall krok. Låt inte bromsoket hänga från broms slangen som det fäster.
5

Installera en gammal bromskloss mot bromsok kolvarna på insidan av bromsok. Bifoga din C-klämma runt gamla bromsbelägg och baksidan av bromsok bostäder. Dra åt C-klämman långsamt, för att komprimera bromsok kolvarna helt. Ta bort C-klämman och den gamla bromsbelägg när bromsok kolvarna komprimera helt i bromsoket.
6

Inspektera din bromsrotor för skölpar, gropar eller varp linjer. Om du ser fysiska brister i rotorn, byt rotorn vid denna tidpunkt. Mät över den övre delen av rotorn för att få tjockleken av rotorn, med hjälp av ett måttband. Mätningen bör inte vara mindre än 1 cm tjock. Om rotorn är nära eller mindre än 1 cm tjock, byt rotorn vid denna tidpunkt.
7

Installera en ny slitageindikator på den övre änden av inombordsmotorer bromskloss, om det inte är utrustat med en från fabriken. Installera de inre och yttre bromsbelägg på bromsok fästet. Installera slammerförhindrande fjädern på dynorna. Applicera ett tunt lager skivbroms fett på den yttre shims plattor av de nya beläggen.
8

Installera tjocklek över de nya bromsbelägg. Smörj bromsok stiften. Sätt bromsok stift inåt från utsidan monteringshål. Installera din punch syl mot den undre tappen, och tryck på nålen inåt tills den delade änden av stiftet vilar mot utsidan läppen av bromsok. Flare slutet av stiftet utåt för att låsa den på plats, med hjälp av nål-tång. Upprepa detta steg för att installera den övre bromsok pinnen och fäst den.
9

Upprepa steg 3 till 8 för att slutföra byte bromsbelägg på den andra sidan av E-250. Montera de främre hjulen och dra åt alla muttrarna ordentligt, med däck järn. Höj van off av pallbockar, ta sedan bort läktaren underifrån van. Sänk E-250 till marken. Dra de främre hjulmuttrar lug till 140 foot-pounds i en "stjärna" mönster, med hjälp av en 1/2-inch-drive momentnyckel och hjulmutter uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59331.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.