Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort 2000 Buick Regal Instrumentpanel

En 2000 Buick Regal använder en instrumentpanel monterad i instrumentpanelen för att visa olika avläsningar via mätarna. Dessa paneler är elektroniskt, och om en glödlampa går ut eller om en mätare inte fungerar, måste du ta bort hela panelen från bilen. Vid denna punkt, kan du bedöma om du måste byta instrumentpanelen helt, eller om du kan få den reparerad. Saker du behöver
Små blad spårskruvmejsel
stjärnskruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort locken på skruvarna ovanför instrumentpanelen med en liten kniv spårskruvmejsel. Ta bort skruvarna under täcker med stjärnskruvmejsel.
2

Skruva loss kåpa runt instrumentpanelen från instrumentbrädan med Phillips skruvmejsel, ta bort skruvarna längst till vänster och längst till höger i den instrumentbräda. Öppna dörren handskfacket, och dra bort trim panel till höger om handskfacket med händerna.
3

Luta rattstången till sitt lägsta läge med justeringen handtaget på sida. Dra beklädnaden mot dig för att släppa klippen som håller trim panelen till instrumentbrädan, sedan lägga panelen åt sidan.
4

unbolt instrumentpanelen från insidan av instrumentpanelen med hjälp av en 1 /4-tums Ratchet och uttag. Dra instrumentpanelen ur instrumentbrädan så långt som den elektriska anslutningen kommer att låta dig. Koppla ledningarna till instrumentpanelen med händerna, om nödvändigt, använd din lilla blad spårskruvmejsel som hävstång för att ta bort pluggen. Ta instrumentpanelen bort från instrumentbrädan och ut ur Regal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61382.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.