Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Del Sol Lower Ball Joint

kullederna på främre hjulupphängningen med en Honda Del Sol är ansvariga för att tillåta uppskov att flytta upp och ner, och de hjälper också turn styrspindeln med styrlänkaget. De fungerar bra, men med tiden kommer de slits och behöver bytas ut. När de bär ner, kommer du att märka ojämnt däckslitage och en vibration i främre änden. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Kulled press
vass tång
Sprint avdragare
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Visa fler instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av fordonet, och sedan ställa den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är helt och fast på läktarna innan arbete på fordonet. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Leta anslutningen under styrspindeln där kulleden ansluter till den nedre styrarmen. Hitta sprinten på kulleden, som ser ut som en hårnål, och sedan platta ut den med tång. Dra ut den av kulleden med hjälp av sprinten avdragare. Skruva loss kulleden från styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Addera 3

Unbolt lägre länkarm från ramen med hjälp av en fast nyckel och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta bort den nedre länkarmen från bilen och ställ den på en arbetsyta.
4

Montera kulleden tryck på kulleden så att pressen driver upp på mitten av kulleden och skjuter den ut från toppen av den lägre länkarm till botten. Dra åt pressen tills kulleden lossnar från kontrollgruppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60290.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.