Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Dodge 4X4 Front Hub Verktyg

Dodge 4-by-4 FRAMHJULSNAV låta rotorerna att vända och ha flera komponenter som utgör församlingen. Kullager, lugs, rotorer, axlar och bromskomponenter är alla en del av det främre navet av Dodge. Dessa delar av navet kräver vissa specialitet verktyg för att utföra underhåll och reparationer på fordonet. Wheel Seal Installer

Dodge 4-by-4 front hub har tätningar installerade på enheten för att förhindra förlust av fett och vätskor smörjande. Dessa tätningar måste installeras korrekt för att undvika skador på det främre navet skapas från överhettning. Förlusten av smörjning vätskor orsakar den främre navet att bära snabbt och bygga upp värme på grund av bristen på vätska. Hjulet sigill installer låter navet tätningar ska kunna installeras korrekt. Installationsprogrammet är cirkulär i design och utför två steg. Navet Verktyget kan hålla tätningen och tryck tätningen på plats, rikta tätningen ordentligt.
Bearing Installer

Varje främre navet på Dodge 4-gånger-4 kräver tätade lager så att rotorerna att rotera fritt under normala körförhållanden. Lagret installer är en främre nav verktyg som används för att pressa den förseglade lagret på plats utan att skada den bärande ytan. Om lagerytan skadas under installationen kommer hjullagerenheten förlorar lagerfett och skräp kan tränga in i lagret orsakar det att slitas ut i förtid. Lagret installer är cirkulär i design och är en kopp som glider över hjullagerenheten så att den kan tryckas på plats.
Ratchet och Hylsnyckelsats

Ratchet och Hylsnyckelsats används för att avlägsna de hjulbultar och muttrar som fäster den främre navet i styrspindeln och axelaggregat. Dessa handverktyg krävs för att arbeta på det främre navet i Dodge 4-gånger-4 eftersom lossar och drar åt skruvarna och muttrarna i navet måste göras inom vissa moment specifikationer. Spärren är en justerbar verktyg som låter navet bultarna lossas och dras åt med ett klick på en knapp på toppen av spärren. Uttagen är handverktyg som slinker in på slutet av Ratchet och passar på bulten och muttrarna så att de kan vridas. Uttagen finns i flera olika storlekar för att passa olika storlek och muttrar, men kan utnyttja samma spärr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61631.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.