Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur stämmer jag upp en 1992 Harley 883?

Den korrekta metoden för super trimma din 1992 Harley 883 för maximal prestanda och bränsleekonomi innebär underhåll och justeringar, bland annat. Förgasaren är förinställd på fabriken för utsläppsnormer. Förgasaren kan göras justerbart och uppsättning, vilket eliminerar behovet att bestycka. Tidpunkten och tomgång bör också ställas in varje 5000 miles. Den korrekta Tändstiftsgap är viktigt, med tanke på KV eller kraften som produceras av tändspolen. Indexera tändstiften är en annan prestation hemlighet vanligen förbises. Saker du behöver
Phillip skruvmejsel
vanlig skruvmejsel
Set av Allen huvudet uttag
Tändstiftshylsa
Ratchet
Induktiv stroboskop
Timing inspektion Drill plug

Borrar
Liten ficka skruvmejsel
Skruvnyckelsats
bit tråd tråd
fräsar
Nitar eller små självgängande skruvar för transmissionskåpan (valfritt) katalog Fuel ledningsklämma
Tändstift
Tändstift gapper
Visa fler instruktioner
1

justera ventilerna genom att ta bort spridaren plattan mellan den övre och nedre tryckstången rör. Sätt en liten skruvmejsel i de vertikala utskjutande slots. Dra ut dem och lyfta den nedre delen av locket och hålla upp det med en bit tråd. Börja med antingen tryckstången. Kontrollera att lyften är nere och spola med blocket. Om det inte är flush, dra tändkablarna off och bump startmotorn nog att stänga av motorn tillräckligt för att sänka lyften.
2

Ta tryckstången mellan fingrarna och skaka den upp och ner , känsla för någon Freeplay. Använd två fasta nycklar för att lossa muttern stången och vrid den nedre justeraren tills all Freeplay avlägsnas. Snurra tryckstången mellan fingrarna. Om tryckstången är svårt att snurra, är justeringen för hårt. När justeras, dra åt låsmuttern. Gör samma sak på den motsatta cylindern.
3

bort tråden som håller locket upp och sänk luckan. Placera den övre av spridaren under den övre röret, hålla ner botten och sätt i spridaren mellan rören. Ta bort nitarna i tändmodulen på höger sida av cykeln. Ta bort packningen och insidan täcker också.
4

Sätt i kontakten timing justering på vänster sida vid svänghjulet i stället för påfyllningspluggen. Ta bort batteriluckan på vänster sida med en 7/16-inch socket. Anslut den induktiva klämman timing ljus på framsidan cylindern tändkabeln. Anslut den svarta ledningen till en bra jord och den röda kabeln till batteriets pluspol. Starta motorn och låt den värmas upp.
5

Shine tidpunkten ljuset på justeraren kontakten och leta efter förskott timing märke på svänghjulet. Det bör centreras i justeringsanordningen pluggen. Om det inte syns eller inte centrerad, lossa timing plattan med en stjärnskruvmejsel. Sätt i en vanlig skruvmejsel i justering kortplatsen på sidan av tidpunkten plattan. Rotera timing plattan lite i taget tills märket är centrerad i sikte kontakten. Dra tidpunkten plattan.
6

stänger av motorn och montera den inre transmissionskåpan, packning och det yttre höljet. Installera nitar eller små självgängande skruvar för att fästa höljet. Ta justeraren eller synen plugg och installera påfyllningspluggen i primära målet. Lossa gasvajern justerare vid gaspådrag för att ge slack i kabeln så att de kan tas bort från förgasaren.
7

Demontera luftrenaren med en stjärnskruvmejsel. Stäng av bränslet petcock off. Avlägsna metallklämman på bränsleledningen till förgasaren. Det måste bli avskurna med avbitartång. Ta bort vajrarna från förgasaren kopplingen genom gaspådrag och lyfta ut dem. Avlägsna chokevajern vid dess fäste, men låt den vara ansluten till förgasaren. Markera och ta bort alla vakuumslangar och elektriska anslutningar från förgasaren.
8

Twist förgasaren när du drar ut den ur gummit intaget. Lay förgasaren upp och ner på en ren, hård yta. Leta tornet strax under flottören skål med ett silver plugg. Denna kontakt måste borras ut att utsätta skruven bränsleblandningen. Bränsleblandningen skruven är rätt under locket. Får inte övernitiska och borra genom locket och in i blandningen skruven, och därmed förstöra den.
9

Borra ett litet hål i locket ovanför blandning skruven och se till att applicera något tryck och stannar så snart som borren skapar ett litet hål. Ta den lilla skruvmejsel och sätt in det i hålet och bänd loss locket. Vrid blandning moturs exakt ett kvarts varv. Detta kommer att berika blandningen för mer makt, svalare topplock temperatur och kommer att hålla rören från blåelse. Sätt tillbaka förgasaren i omvänd ordning mot demonteringen.
10

bort tändstiften. Gap den nya tändstift på .040. Gör ett märke eller något på tändstiftet precis mittemot elektroden terminalen. Montera tändstiftet och titta där märket hamnar. För tändstiftet vara ordentligt indexeras ska markeringen vara vänd rakt ut från cylinderhuvudet. Om den främre delen av cykeln är vid klockan 12, ska märket vara på klockan 9. Om det behövs, använd en extra bricka tändstift och försök igen. Försök att få märket så nära klockan 9 som möjligt, vilket orsakar en mycket bättre situation flamfronten för bättre tändning och bränslen och det lilla extra skott av makten.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60672.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.