Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Steering Rack på en Ford

Den styrsystemet i en Ford bil är en integrerad del av fordonet, om det börjar gå ut, kan du få problem såsom oregelbunden styrning, tight svarvning eller ännu värre, fullständigt misslyckande av enheten. Den fix ersätta styrväxel, vilket kan göras på ett par timmar. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Ford F-250 pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av bilen med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
2

Lokalisera styrväxel på lastbilen, som ligger mellan rambalkar och är ansluten på varje sida till Styrspindlar via styrstag slutar. Unbolt styrstag slutar från Styrspindlar använder en 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

unbolt mellanaxeln från styrväxel med en 3/8-tums Ratchet och uttaget. Detta är den första delen av rattstången som kommer upp ur styrväxel.
4

skruva isär styrväxel från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag. När du skruva isär den sista bulten, sakta börja lyfta ur racket, och se till att stödja det försiktigt på vägen ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60296.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.