Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort C-klipp med Traction Control

Bakaxeln på vissa fordon innehåller användning C-clips för att hålla de bakre drivaxlarna i differentialen. Du måste ta bort drivaxlarna när du arbetar på differentialen eller något av de andra interna delar i en axel. När du arbetar med en bakaxel utrustad med antisladdsystem, samma C-clips håller drivaxlarna på plats liksom. Det'' s bara lite annorlunda att ta ut dem. Det bör ta ca 30 minuter för att avlägsna C-clips. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
däck järn
Spetstång
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Mechanics tråd
Visa fler instruktioner
1

Put stoppklossar runt framhjulen. Plocka upp bakaxeln med domkraften och sätta pallbockar under axeln. Unbolt bakhjulen med ett däck järn och flytta dem ur vägen.
2

Placera drain pan under differential, som är centrum för axeln. Unbolt differential lock med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta av locket, sedan vänta med att låta axeloljan rinna ut i axeln bostäder.
3

Unbolt bromsoket från bakaxeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och hänga den från fender väl med mekanik tråd.
4

unbolt pinjongaxeln från mitten av differential med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra drevet ur mitten av differential med händerna.
5

Skjut änden av drivaxeln mot differential med händerna. Ta bort C-klippet på axeln i mitten av differential med tång. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61968.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.