Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Air Från bränsleledningar i en insprutade bränslet Motor

Tillsammans med glädjen och friheten att äga en egen bil kommer svårigheterna med reparationer och underhåll. Om du vill hålla njuta av glädje av den öppna vägen, måste du veta hur man kan diagnostisera eller åtgärda några saker, eller vet en bra mekaniker. Här är några sätt att ta bort luft från en bränsleledning, en verkligt problematiskt upplevelse. Luftbubblor i en bränsleledning kan leda till motorstopp, hiccuping eller vägran att starta. Håll dina bränsleledningar gratis av luft för att hålla bilen i trim. Saker du behöver
Bränsle slang
Chilton eller annan mekanisk handbok för ditt år, märke och modell av bil
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att Det finns inte hål i ditt bränsle slang. Du kan kontakta din bil manualen, eller få hjälp av någon som är mekaniskt kunniga om du inte är. Hitta din bränsle slang, och ta bort den.
2

När du har tagit bort slangen, rengör den väl och placera det i en klar behållare fylld med vatten. Blåsa i en ände av slangen och leta efter eventuella bubblor i vattnet. Om du ser bubblor det finns hål, och du kommer att behöva byta ut slangen med ny slang.
3

annan anledning kan du ha luftbubblor i din bränsleledningen är på grund av vibrationer. En enkel fix till detta är att isolera dina monteringsskruvar med bränsle slang.
4

Hitta dina monteringsskruvar. Återigen, rådfråga din bil manuell eller en professionell om det behövs. Ta bort skruvarna och placera slangen ovanför och nedanför varje skruv. Dra åt skruvarna ordentligt på plats.
5

Upprepa dessa steg för alla skruvarna, bara ta bort en skruv i taget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59846.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.