Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Fuel Rail i en Dodge Durango

bränsleskenan monterad på toppen av motorn i en Dodge Durango är ansvarig för att fördela bränslet mottagits från bränslepumpen till de olika spridare. Denna järnväg kommer att behöva komma ut om en av spridarna behöver rengöras eller behöver bytas, eftersom det ' s direkt kopplad till varje komponent. Detta är inte en enkel process att utföra, och det kommer att ta minst en timme att utföra korrekt. Saker du behöver
skruvnyckel som
platt skruvmejsel Flighter Dodge bränsleledning koppla Tool Review 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

en

Avlägsna tanklocket från bensintanken. Pop huven. Leta säkringsplinten i motorrummet. Dra ut bränslepumpens relä, som du kan hitta baserat på diagrammet på undersidan av säkringsblocket locket. Starta Durango och låt den gå tills motorn dör ut. Koppla bort den negativa batteripolen med hjälp av en skiftnyckel.
2

Ta bort slangen luftintag från motorrummet, med hjälp av en platt skruvmejsel. Koppla bort bränslet klippet linjen spärren ligger i slutet av bränsleledningen, med Dodge bränsleledningen frånkoppling verktyg. Dra de elektriska anslutningarna till bränsleinsprutarna med händerna. Addera 3

Dra ut vakuumledningarna på spjällhuset för hand. Unbolt tändspolarna från cylinderhuvudet, sedan dra var och en rakt ut, med hjälp av en vridande rörelse för att få spolen ur topplocket. Unbolt bränslefördelningsröret från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
4

Rock vänster stranden av bränslespridare från sida till sida tills spridarna är fria från topplocket, och upprepa processen för den andra sidan av motorn. Dra enheten ur motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60595.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.