Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Mitsubishi motor reparation Verktyg

Mitsubishi bilar kräver vissa specialitet verktyg för att utföra reparationer på motorn. Dessa verktyg är mer än bara vanliga handverktyg såsom Hylsnyckel, hylsor, nycklar eller skruvmejslar. Specialiteten verktygen används på Mitsubishis motorer inkluderar verktyg som krävs för att arbeta på motor kullager, vevaxel, olja tätning och bränsleledningar. Vevaxel Sprocket Remover

vevaxeldrevet remover verktyg är en specialitet verktyg som används för att arbeta på vevaxeln av Mitsubishi motorn. Vevaxeln är motorkomponenten som trycker kolvarna i cylindrarna hos Mitsubishi motorn. Kedjehjulet av vevaxeln är motorkomponenten som håller kolvarna på vevaxeln. Vevaxeln kedjehjulet remover verktyg erfordras så att bil tekniker kan avlägsna kedjehjulet från vevaxeln och kolven. Verktyget ser ut som en lång rund cylinder med olika diameter ändar.
Fuel Hose Adapter

bränsleslangen på Mitsubishi motorn kräver ett verktyg som applicerar tryck på kontakterna så anslutningarna förblir täta under trycket av bränsle skjuts genom slangen. Bränslet slangadapter Verktyget är en liten cylinder som sveper runt slanganslutningen och dras åt med erforderligt vridmoment specifikationerna.
Bearing Oil Seal Installer

Lagret och olja sigill installer kit är en annan specialitet verktyg som används för att reparera motorn på Mitsubishi bilar. Satsen används för att installera lagren på motorn samt installera oljetätningarna på olika platser som förbinder oljeledningar. Installationen kit innehåller lageravdragare och pressar tätning av olika storlekar.
Oljefilternyckel

En speciell oljefilternyckel används för att ta bort eller installera oljefiltret på ett Mitsubishi motor. Den oljefilternyckel är ett stycke som glider på änden av oljefiltret och en slinker spärrfunktion i slutet av oljefilternyckel som gör oljefiltret lossas eller dras åt. Addera Timing Chain Wedge

kamkedjan kil verktyg används för att installera eller ta bort kamkedjan på en Mitsubishi motor. Kilen är en lång smal verktyg som används för att kila fast under kamkedjan och glida kamkedjan över remskivorna från Mitsubishi motorn. En spännrulle är den viktigaste motorn komponent som kamkedjan kil används för att ta bort eller installera kamkedjan på Mitsubishi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61436.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.