Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

1992 Ford Mustang: Instrumentpanel Borttagning

Ta ut kombiinstrumentet i en 1992 Ford Mustang kan låta skrämmande, men det är inte så svårt som det verkar. Hela jobb tar mindre än en halvtimme och kräver bara ett par verktyg. Borttagning kombiinstrumentet ger tillgång till kretskorten och glödlampor. Att kunna utföra det här jobbet kan du spara tid och kostnader för att gå till återförsäljare för reparation. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Mutter föraren
Phillips eller Torx bit för föraren
Visa fler instruktioner
1

Koppla från batteriets jordkabel . Detta kommer att hjälpa till att hålla systemet från kortslutning och skydda de elektriska komponenterna.
2

Ta av strömbrytaren församlingar på höger och vänster sida av instrumentpanelen. Pop dem ut med en platt skruvmejsel. Var försiktig när du gör detta, så att du inte skada den kopplingsenheter.
3

Ta bort skruvarna som håller kvar locket på plats på instrumentpanelen. Det finns två på toppen av panelen och tre på botten. Ford använder en fästanordning som är en kombination av Phillips och Torx, så använd den som passar bäst. Ta den kvarhållande locket.
4

Ta bort de fyra skruvarna som håller kombiinstrumentet till panelen. Panelen är nu skild från mätaren klustret. Dra mätaren klustret försiktigt bort från panelen
5

. På baksidan av klustret, koppla ur hastighetsmätaren kabeln. Tryck på den plana fliken i snabbkopplingen och dra isär.
6

Dra klustret ut lite längre och koppla klustret kontakterna från den bakre plattan i klustret. Instrumentpanelen och kluster spårvidd kan nu tas bort helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61256.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.