Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar ett tändningslås i en 1983 Chevy C10

Tändningslåset monterad på rattstången i en 1983 Chevrolet C-10 pickup utlöser startmotorn, som vänder över motorn och får motorn igång. Dessa tändnycklarna slits ner med tiden, och så småningom kommer det inte fungera fullständigt. När det händer, måste du ta bort brytaren och installera en ny, så att C10 kommer att starta på rätt sätt. Denna process bör ta ungefär en timme. Saker du behöver
kryssmejsel
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter tändningslåset
Visa mer Instruktioner
1

Ta bort locket under rattstången, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Skruva loss rattstången från instrumentbrädan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk kolonnen, så att du kan komma åt strömbrytaren.
2

Kontrollera att tändningen är i "låst" läge, och om det inte är, satte nyckeln i tändningslåset och lägg den i rätt läge. Unbolt övergången från rattstången med 1/4-tums Ratchet och uttag. Lyft byta från kolonnen.
3

Kontrollera att ersätta strömbrytaren är i "låst" läge. Montera brytaren i kolumnen, med 1/4-tums Ratchet och uttag. Skruva fast rattstången igen upp till instrumentbrädan, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka den nedre luckan rattstången med Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60594.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.