Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Tätningar Storlek Olja

Längst ner i en motor är en reservoar för olja som har ett tak av oljetråget. Vid varje ände av pannan, det finns en tätning för att förhindra oljeläckage. Dessa tätningar kommer färdigskurna eller kräva en anpassad snitt för att passa korrekt. Att veta hur man storleken olja sälar kommer att hjälpa dig när du monterar oljetanken efter reparation, inspektion eller återuppbygga en motor med en dubbel tätning oljetråget. Saker du behöver
Motor
Timing kedjeskyddet
Packbox
Shoestring
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

Mät krökning av botten av kamkedjan locket med en liten. Lay shoestring i oljan tätningssätet så att det fyller stolen och springer ut båda sidorna av sitsen där oljetråget kompisar till motorn. Lägg till en extra 1/8 av en tum till avståndet från ena sidan till den andra och markera den på shoestring.
2

Placera shoestring ut platt på en plan yta och markera längden på en skärytan. Anteckna vilka mätningar detta är genom att skriva "Front" eller "Rear" före mätning eller markera nästa avståndet för den återstående oljan sigill.
3

Mät baksätet olja tätning vid baksidan av motorn. Placera shoestring i krökningen hos den bakre oljetätning sätet och lägga ut det så att båda ändar sträcker sig förbi början och ändarna av sätet. Lägg till en extra 1/8 av en tum till båda ändarna och markera längden på shoestring.
4

Placera shoestring ut och markera längden på olja sigill. Hämta den nya oljetätningen (er) och inspektera dem för skador. Lay en olja sigill bredvid en av de mätningarna så att oljan tätning sträcker förbi varumärkena i varje ände. Markera avståndet direkt på gummi, olja sigill. Upprepa för resterande olja sigill och kapas till önskad längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60775.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.