Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter hjullager på en Chevy Avalanche

Chevrolet Avalanche använder en sluten front församling hjullager som ' s integrerade i navet. Detta innebär lagren kan ' t servas, de måste ersättas med navet som en hel enhet. Lyckligtvis är detta inte en mycket svår uppgift, och du kan göra det med några grundläggande verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 2005 Chevrolet Avalanche, men processen är liknande för andra års Chevrolet Avalanche. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Mekaniker ' s tråd
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Red gänglåsning
Momentnyckel
Replacement hjulnav /lagerenhet
Visa fler instruktioner
1

Set huvudet av domkraften under främre tvärbalk i ramen. Lyft upp domkraften och sätta pallbockar under ramen. Ta bort hjulen med ett däck järn.
2

Använd spärrfunktion för att skruva isär bromsoket från styrspindeln och lyft sedan bort rotorn. Stöd bromsok av mekaniker ' s tråd på ramen, så att bromsoket inte hänger med bromsledningen. Skjut rotorn från navet, med båda händerna.
3

Dra tråden som leder in navaggregatet med händerna. Sedan skruva isär navet från baksidan av styrspindeln, med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra navet av knogen och ställ den åt sidan.
4

Placera en droppe av den röda tråd-låsning tätningsmedel på gängorna på navet bultarna. Bolt ersättande navet på styrspindeln med spärrfunktion. Sedan dra åt bultarna ner till 133 ft-lbs. med momentnyckel. Skjut rotorn på navet och installera bromsoket med spärrfunktion. Återanslut kablarna till hubben.
5

tillbaka hjulen och sänk bilen av domkraften står med domkraften.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60573.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.