Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorerna på en Buick Rendezvous

Byta broms rotorer på din Buick Rendezvous är något du normalt skulle göra när du byter ut bromsbeläggen. Det kan finnas tillfällen, men när du behöver ändra rotorerna separat, men det är mindre vanligt. Varje hjul tar dig ca 30 minuter att göra, och det finns inga speciella verktyg behövs. Reparationen är inom förmågan hos de flesta helgen mekanik, vilket eliminerar behovet av att ta Buick till en verkstad och spendera pengar på arbetskostnader. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
Jack står
rörtång
Buntband
Tänger
Socket som
Visa fler instruktioner

1

Park Buicken på en nivå, asfalterad yta. Hissa upp bilen med en bil jack sedan placera en pallbock under Buick och höja den till ramen. Avlägsna muttrarna från hjulet med en rörtång och sedan dra hjulet från bilen.
2

Lossa skruvarna på bromsoken med en socket och ratchet. Dra bromsok från hjulet montering och fäst det i staget med en tråd slips. Avlägsna rotorn från hjulet församling.
3

Installera den nya rotorn på hjulaggregatet. Placera bromsoket på fästet och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Montera tillbaka hjulet på bilen och dra åt muttrarna med rörtång.
4

bort stödbenet från under Buick och sänk bilen till marken med domkraften. Upprepa processen för det andra hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58625.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.