Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur priset en 1988 Chevrolet lastbil blåst topplockspackning

I topplockspackning på en 1988 Chevrolet lastbil oftast blåser ut eftersom fordonet har överhettats. Huvudena är aluminium, och gjuts, och de två olika metaller expandera i en annan hastighet när fordonet överhettas. Packningen är stressad, och så småningom bryter, oftast mellan två cylindrar. En trasig topplockspackning tillåter vatten att förorena oljan, eller om den är skadad nära en avgasport, låter evakuerar i vattenmanteln. Instruktioner
1

Skriv ner information om bilen. Den information som behövs för att ta reda på priserna ingår året, märke, modell och motorstorlek, och ibland, beroende på vilka delar du behöver, kan du behöva den tionde siffran i VIN.
2

Ring en verkstad - om du gör jobbet själv - och fråga dem hur mycket det kostar att testa huvuden. Du kommer också att behöva veta hur mycket det kommer att kosta att reparera huvudet om testet finner att de är skev. Om cheferna behöver malas för mycket, kommer verkstaden råda dig att cheferna är alltför långt borta och du ska köpa en ny (eller begagnad) satt av huvuden. Om cheferna inte behöver malas, eller mals bara lite, kan du be dem också hur mycket det kostar att ersätta ventilstyrningar och tätningar. Också fråga dem hur mycket en topplockspackning set kostar.
3

ringa runt till olika delar butiker för att ta reda på priset för topplockspackning ställer. Du försöker att hitta de billigaste set topplockspackning (de flesta platser har samma märken, så priset shopping kan du spara pengar). Köp den inställda topplockspackning för beroende motorn är i 1988 års Chevrolet lastbil.
4

Kontakt bilverkstäder om du inte kommer att göra arbetet på egen hand. Fråga dem hur mycket det kostar att reparera topplockspackning i din lastbil. Det pris de ger dig bör omfatta maskinens arbete och topplockspackning set. Vissa butiker kan låta dig ta dina egna delar, men de flesta föredrar att inte. På samma sätt kan du råda butiken som du kommer att plocka upp huvudet när de har tagits bort, och ta dem till en verkstad, sedan tillbaka huvudet, så att butiken kan sätta motorn ihop.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61001.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.