Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsar bak på en Dodge Durango

Dodge Durango har en av två typer av bromssystem i den bakre delen av fordonet, trumma eller skivbromsar. De skivbromsar är lättare att byta då trumbromsar och de fungerar mer effektivt också. Om din Durango har skivbromsar bak läsa vidare för att lära sig att ersätta dem i ett par timmar. Saker du behöver
Bil jack
4 Jack står
Momentnyckel
Mekanisk tråd
Tvingfäste
Brake Parts Cleaner Review Brake
sko fett 2 Inombordare broms pads Sida 2 Utombordare bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Lyft Durango från marken med en domkraft. Stödja fordonet på alla sidor med pallbockar. Håll barn och små djur ut ur området när du byter bromsarna.
2

Lossa muttrarna på hjulen med en momentnyckel. Tag av hjulet och däcket församlingar och ställ dem åt sidan, uppåt, för att förhindra skador.
3

Komprimera bromsok och ta bort den genom att lyfta den övre upp och av bromsok adapter. Häng bromsoket från Durango: s ram med mekanisk tråd.
4

bort de invändiga och utvändiga bromsbackarna från bromsok adapter. Ta bort det översta och nedersta slammerförhindrande fjädrar. Håll fjädrarna separeras, eftersom de inte är utbytbara.
5

Tryck kolven in i hålet med en C-klämma. För att förhindra skador på kolvarna, sätter en gammal bromsback in mellan C-klämman och bromsok kolv. Ta bort C-klämman.
6

Torka av bromsok Monteringsadapter och anti-skallra fjädrar med broms renare. Smörj den slammerförhindrande fjädrar med bromsfett. Sätt tillbaka bottenplattan slammerförhindrande fjädrar, följt av den övre slammerförhindrande fjädrar.
7

Montera inombordsmotorer bromsbackarna följt av de yttre bromsbackarna. Byt bromsok och hjul och däck församlingar. Sänk bilen till marken och pumpa bromsarna som sittplats kolvarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57018.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.