Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Tie Rod End på en Ford Explorer

Den styrstag slutar på en Ford Explorer ansluter styrlänkaget i styrspindeln, och kontrollera toe in och toe ut framhjulen. När dragstängerna slits ut, går den anpassningen ut liksom, och som ett resultat du kan uppleva kraftigt däckslitage, samt styrning instabilitet vid körning i hög hastighet. Byta dragstängerna kan göras hemma, men först måste du ta bort de gamla dragstängerna. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Tie rod separator Tool Review skruvnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Höja fordonets front, med hjälp av domkraft, och placera den främre ramen av SUV på ett par pallbockar. Ta framhjulen, med däck järn, och ställa ut dem i närområdet.
2

skruva isär Dragstång änden från styrspindeln med hjälp av en skiftnyckel. Fäst kulleden separator verktyget så att det passar mellan kulleden och styrspindeln och dra sedan åt verktyget, med hjälp av en fast nyckel, tills Dragstång slut poppar ut ur styrspindeln.

3

Lägg ut en fast nyckel på hex-huvudände styrlänkaget, sedan lossa låsmuttern på änden av dragstång, med en annan fast nyckel. Lokalisera de tillplattade ändarna på styrstaget och rotera Tie rod slutet moturs på styrlänkaget, med hjälp av en skiftnyckel för att ta bort den från kopplingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60418.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.