Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en servopumpen från en 1999 Suburban

Den styrsystemet i en 1999 Chevrolet Suburban använder en hydraulisk servostyrning pump för att bistå i styrprocessen . När sälarna i denna pump går ut , blir styrningen mycket svårt att vända och köra fordonet blir en knepig . För att åtgärda problemet måste du ta bort den gamla styrservo pump och sedan ersätta den med en ny. Först dock , måste du ta bort den gamla pumpen . Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Line- skiftnyckel set
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats < br >
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp fronten på SUV med domkraften och sätta ramen på pallbockar för att stödja Suburban . Placera ett uppsamlingskärl under power - steering pump på nedre förarsidan av motorn .
2

Ta bort slangarna på baksidan av power - steering pump med en linje skiftnyckel . Låt vätskan rinna ner i tråget. Pop huven . Lokalisera spännaren på mitten av den främre sidan av motorn . Vrid spännaren moturs med breaker bar och en socket , dra sedan av remmen från kraftstyrningsventilen remskiva .
3

skruva isär styrservo pump från motorblocket med Ratchet och uttaget. Sänk försiktigt ned den från motorrummet med båda händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60419.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.