Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man reparerar Hydrostatisk Units

hydrostatiska transmissioner, i fungerande skick, bör ge en smidig bil upplevelse (även om det bör noteras hydrauliska transmissioner används ibland på andra fordon såsom tåg). Mjuka övergångar, som tillhandahålls av den hydrauliska kraften, gör detta till en livskraftig transmission för många fordon. Men alla dessa fördelar återges helt omtvistad om du lider av viktiga misslyckanden, av vilka du kan diagnoze själv och reparera - eller, åtminstone, ordna en reparation snabbt. Instruktioner
1

Fyll oljetanken till angiven nivå om enheten körs i en bullrig mode. Detta kan ofta vara på grund av en brist på olja för att smörja de mekanismer. Det skulle också kunna tyda bortskämd olja, så byt oljan om den första top-up inte fungerar.
2

Inspektera kontrollen koppling, rem och remskiva och backventiler. Eventuella skador, lösa anslutningar eller skräp i mekanismerna är ofta ansvariga för att systemet endast fungerar i en riktning. Eventuella fel ska repareras av en auktoriserad återförsäljare eller mekaniker.
3

Rengör eventuellt skräp från enheten om du tycker att den hydrostatiska transmissionen enheten körs vid en hög temperatur. Du bör också kontrollera för överdriven belastning av fordonet - och minska belastningen vid behov - och eventuella skador på kylfläkten, såsom skadade knivar. Har fläkten bytas ut vid behov.
4

Justera motorns varvtal (varv per minut) för att åtgärda ett vanligt problem med låg effekt från enheten. Om det inte fungerar så kolla efter lösa delar och se till att det inte finns några hinder i inloppet flödet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62242.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.