Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort oljetråget på en 1995 Accord 2.2

Den oljetråg på motorn är en av de lägsta punkterna på din Honda Accord, om du träffar en stor bula på hastighet eller kör över en parkeringsplats trottoarkant, du kunde buckla och /eller skada det resulterar i ett läckage eller minskad olja kapacitet. Den fix är att byta ut pannan helt med ett nytt, annars riskerar du att köra motorn på låg olja och skadar eller förstör motorn helt. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Show Mer Instruktioner
1

Använd domkraften för att lyfta upp den främre delen av fordonet, ställ sedan in den på pallbockar. Kontrollera att fordonet är helt och fast på läktarna innan arbete på fordonet.
2

unbolt centrum motorn tvärbalk underifrån bilen med en 1/2-tums Ratchet och uttag. Skruva loss avgasröret downtube från avgaserna för att ge mer utrymme för pannan med spärrfunktion.
3

Placera tråget under avtappningspluggen på motorn. Öppna avtappningspluggen med Ratchet och låt motorn oljan att strömma in i tråget. När oljan saktar till en rännil, installera avtappningspluggen.
4

unbolt oljetråget från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra pannan av med händerna och var försiktig så att inte tippa den åt sidan så att du inte spiller ut någon olja som kan vara kvar i pannan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60286.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.