Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Ändra Corvette Bromsbelägg

Chevrolet Corvette använder bromsskivor på både fram-och bakdäcken, eftersom dessa ger överlägsen bromskraft för högpresterande bilar. Dessa skivor pressas av tjocka kuddar som stoppar hjulen vid inbromsning. Så småningom dessa kuddar bära tunna och kommer att behöva bytas ut, vilket brukar anges av försenade inbromsning eller gnisslande ljud. Byta ut break pads är inte en svår uppgift, men det kräver tålamod och omsorg måste göras på rätt sätt. Det hjälper också att ha vissa grundläggande kunskaper om bilverkstäder. Saker du behöver
Wrench
New pads
Bil jack
Tvingfäste
däck järn
Bromsskiva Cleaner Review Rags
Visa mer Instruktioner
Pad Borttagning
1

Park Corvette på en plan yta. Ställ parkeringsbromsen att hålla bilen stadigt medan du jobbar på det.
2

pop din huva och koppla den negativa batterikabeln.
3

Palla upp bilen nära hjulet där du kommer att byta bromsbelägg först. Lyft upp bilen tills däcket är bara från marken.
4

bort däcket och ställ den åt sidan tillsammans med muttrarna.
5

Sätt en stor C -klämma runt caliperhuset (den del som håller dynorna). Det bör placeras mot den bakre delen av bromsok kroppen och över den utåtriktade dynan.
6

Dra åt Tvingfäste att komprimera kolvarna. Avlägsna skruven ovanpå bromsoket (övre bromsok bolt) och dra bromsok nedåt i en vinkel tills du har tillräckligt med utrymme för att säkert ta bort dynorna. Addera Pad Installation
7

Spray bromsok och bromsdelar med någon broms dålig renare och torka av den med en trasa för att avlägsna det mesta smuts, fett och sot.
8

Skjut utombordaren pad och dess isolator i bromsoket då platsen den inre pad med slitagesensor i bromsoket kolvar. Tryck elektroderna ordentligt tills helt sitter i bromsoket.
9

Pivot bromsok uppåt tills det inte kan gå längre skruva sedan in skruven tills dess säkra.
10 < p> Placera hjulet och däcket tillbaka på bilen, få ner domkraften och upprepa hela processen med de tre övriga hjul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58645.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.