Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Passenger axelsidan Kör på en 93 Toyota Camry

Eftersom sambandet mellan sändning och framhjulen är drivaxeln på passagerarsidan av en 1993 Toyota Camry ansvarig för hälften av rörelsen framåt på bil. Drivknutar kopplad till drivaxeln, även känd som en halv axel, hjälper formulera upp-och-ned rörelse av fjädring. När drivaxeln börjar har problem, måste du byta ut det, annars Camry inte kommer att kunna köra. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
saxsprint avdragare
Spetstång
Assistant Review 1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Plasthammare
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp den främre delen av bilen med domkraft och lägg den ner på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däck järn. Platta ut sprinten i mitten av rotorn och sedan dra ut den i rotorn med hjälp av sprinten verktyget pin avdragare. Ta av locket låsmuttern på centrumskruven.
2

Har någon hålla ner bromspedalen. Unbolt axelmuttern från mitten av rotorn med hjälp av 1/2-tums Ratchet och uttag. Unbolt Dragstång änden från styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, lyft sedan Dragstång änden ur knogen.
3

Unbolt i motorkåpan hjälp 3/8-tums Ratchet och uttag. Unbolt fender locket med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan dra ut den vägen. Drag av rotorn från axelns och svänga den åt sidan.
4

skruva isär drivaxeln från växellådan med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Lyft drivaxeln från passagerarsidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60480.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.