Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Coil Pack på en VR6

Volkswagens VR6 motor har använts i en mängd olika VWs, från Corrado till golf och allt däremellan. Ett problem som dessa motorer upplever konsekvent, däremot, är en paus på spolpaketet används för att hjälpa till att kontrollera gnistan i motorn. Det är en dyr del att byta ut, och kan fästas med epoxy - men om du vill vara säker på att det inte kommer att hända igen, ersätter spolpaketet med en ny enhet är det bästa sättet att gå, eftersom dealern har fastställts frågan på sina reservdelar. Saker du behöver
Maskeringstejp
Märkpenna
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
Replacement spolpaketet
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och lokalisera spolpaketet på motorn. Det är på passagerarsidan strax under ventilkåpan, och har alla tändkablarna kör in i den. Dra ledningsnätet på botten av spolpaketet med händerna.
2

Etikett varje tändkabeln på spolpaketet med maskeringstejp och markör. (Det är inte viktigt att veta vilken cylinder tändkabeln går där, men du vill märka vilken tråd som går till vilken post.) Märk det övre vänstra tråden "A" och sedan märka motsvarande anslutning på spolen pack med samma. Gör detta för varje tändstift tråd i förpackningen, som du drar bort dem från förpackningen en i taget för hand.
3

skruva isär spolpaketet från motorn med 3/8 -tums Ratchet och uttag, sedan skruva fast förpackningen ersättare spolen på sin plats. Håll förpackningen fabriken spole på ventilkåpan i samma riktning som den nya, och anslut kontakten kablarna till den nya spolpaketet enligt dina etiketter (tråden märkt "A" går till "A" plats på spolpaketet och så vidare). Anslut ledningsnätet på botten av spolpaketet också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60147.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.