Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man undviker en Bilreparationer ripoff

Det första tecknet på problem med bilen kan orsaka mest nivå-minded person att förlora sin cool. Bilmekaniker har ett rykte om att vara oärligt. Lyckligtvis finns det sätt du kan hitta en bensinstation med en lojal följande och nöjda kunder. Till skillnad från dagar tidigare, när allt du hade att gå på var word of mouth, idag kan du söka vetenskapligt granskade och statsfinansierad webbplatser som hjälper dig att undvika bedragare. Saker du behöver
AAA-medlemskap (tillval)
Visa fler instruktioner
1

kontakta Better Business Bureau. Den BBB kommer att berätta om företaget du begär information om har några validerade klagomålen mot det och huruvida klagomålet löstes med den klagande.
2

Hitta en peer-review hemsida. Dessa webbplatser, till exempel Yelp, kan du söka efter ett företag eller tjänst efter ämne, t.ex. "bilmekaniker." Platserna ger resultat för sina mest omdömet företag i den kategorin. Du kan läsa om vilka företag i ditt område är omtyckt och om dem som behöver förbättras.
3

Gå till CarTalk.com. Bröderna som värd för populära NPR fordon underhåll radioprogram hålla en databas med mekanik som rekommenderas av deras lyssnande publik - mestadels drivrutiner som du och aficionados bil. Du kan även hitta en mekaniker som specialiserat sig på vissa typer av bilar.
4

Få en andra eller tredje åsikt. Inte plocka den första mekaniker som ger dig en uppskattning, speciellt om du tycker att uppskattning är hög.

Gå till en webbplats som RepairPal.com. Skriv i märke, modell och årsmodell på din bil och reparation du behöver. Webbplatsen kommer att söka ditt område och returnera den beräknade genomsnittliga kostnaden för reparation i ditt postnummer.
5

Kontrollera din garanti. Reservdelar och service på nya och vissa begagnade bilar garanteras för en viss tid. En webbplats som MyCarStats.com kommer att berätta den grundläggande garanti och drivlina garanti för din bil.
6

Call AAA. Om du är medlem AAA, kan du få en fri mekaniker remiss. AAA kräver att alla dess deltagande mekanik vara certifierade. Medlemskapet ger dig också några gratis inspektioner, bedömningar och returer. Om, av någon anledning, är du missnöjd med din tjänst, kontakta AAA. De garanterar att hjälpa till att lösa eventuella tvister du kan ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60148.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.