Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Plastic Push fästelement på en Caravan

En plastic push fästelement är en enkel nit som används för att fästa tyg, paneler eller andra material tillsammans. Eftersom husvagnar måste vara lätt men ändå säker, plast push-fästen är en tålig och billig verktyg som används för att fästa delarna av inredningen tillsammans. En plast push-fästelement är som en skruv. Men det har två ben som splay när den sätts in i ett hål för att kila fast den på plats. Ta bort en fästanordning är en enkel operation, som kräver grundläggande verktyg. Saker du behöver
Flat skruvmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

rensa området runt plastic push fästanordningen, om du kan. Eftersom en husvagn är ett litet utrymme du inte vill slå något över, eller oavsiktligt bash väggen med armbågen om du drar på fästanordningen när du tar bort den.
2

Wriggle plast push-fäste med fingertopparna, för att bedöma hur väl den är ansluten till vagnen. Om det är löst, kan du helt enkelt dra ut den med fingrarna. Addera 3

Skjut kanten av platt-skruvmejsel under kanten av plasten push-fästelement. Bänd den uppåt för att ta bort fästanordningen. Om det sitter inklämd, gå till steg 4.
4

Använd tång för att greppa stiftet som ligger på huvudet av plastic push fastener.The pin splays benen för att hålla fästanordningen i plats. Om den är mycket liten, kila fast den platta leds skruvmejsel under stiftets huvudet först att flytta den uppåt och sedan bända upp den utanför centrum av fästorganet.
5

Ta bort resten av kroppen av plast push-fäste med tång. Ta kanten av fästanordningen säkert och ryck den så att den frigörs.
6

Twist fästanordningen med tång, om den är ordentligt fast i hålet. Vrid den medurs och sedan moturs. Detta kommer att lossa den upp. Eftersom plastic push fästorganet inte sitter på insidan ett starkt material, såsom tegel eller betong, är det svårt att avlägsna. Den behöver bara en stark slingra och rejäl pull för att få det ur hålet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61152.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.