Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Säkerhetskopiera en släpvagn med Surge Bromsar

Surge bromsar använda momentum för att bromsa på en släpvagn. Den svanhals på framsidan av släpvagnen är uppdelad i två delar. Änden med hake är skild från trailern-halsutvidgning. Den kan glida in och ut på släpvagnen halsen. Vagnen har en cylinder broms master inrymt i halsen, och en tryckstång som sträcker sig ut till den glidande främre delen med dragkrok. När dragfordonet bromsar, skjuter fart på släpet mot dragfordonet, skjuta skumt sektionen inåt mot släpvagnen. Detta i sin tur trycker ned staven i huvudcylindern ansätta släpfordonets bromsar. När dragfordonet börjar igen, är det skumt avsnittet återigen förlängts, för med sig stången från huvudcylindern, släpper trailer brakes.To tillbaka upp en släpvagn med överspänningsskydd bromsar, följa några viktiga steg. Saker du behöver
Rund stålstång av rätt diameter för att sättas in i hålet i halsen av trailern.
Visa fler instruktioner
1

Dra fordonet framåt något och sätta transmissionen i parken.
2

in stången i hålet i trailern halsen (ligger i mitten av trailern halsen). Detta förhindrar att hitch änden av halsen från att kollapsa in i släpet halsen när fordonet backar upp. Nu kan släpvagnen backas upp med bromsarna släpptes på släpvagnen. Om fordonet skulle backas upp utan staven, skulle det gälla omedelbart släpets bromsar.
3

Ta stången innan du flyttar framåt eller bromsarna fungerar inte på släpet . Förvara stålstång på en lämplig plats, eftersom det kommer att användas ofta. En magnetisk låda på släpet skulle vara lämplig för detta ändamål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60124.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.