Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter skivbromsarna på en 2004 Chevy Suburban 4x4

Den 2004 Chevy Suburban 4x4 främre skivbromsklossar slits snabbare än de bakre bromsbeläggen. Byte dynorna är inte en svår uppgift. Du kan spara pengar genom att göra jobbet själv i din egen uppfart stället för att betala för en mekaniker att byta ut skivan kuddar. Saker du behöver
Automobile jack
Jack stå
Stoppklossar
rörtång
Metric Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera Suburban på en plan yta, slå av tändningen och placera de stoppklossar bakom bakdäcken. Öppna och säkra bilens huva. Ta bort 2/3 av bromsvätska från huvudcylindern och korrekt återvinna den. Huvudcylindern är på bakre väggen i motorrummet. Höj bilen med bilen jack och placera en pallbock under den, nära fästpunkten. Höj domkraften stå upp mot ramen.
2

Ta bort hjulet från sidan du börjar med att använda rörtång för att ta bort muttrarna.
3 < p> Ta bort bromsoket med hjälp av en hylsa och spärrskaft för att lossa och ta bort bromsoket låssprintarna. De är belägna på baksidan av bromsok.
4

Inspektera hjulet rotor för några synliga tecken på skador, såsom räffling. Ta bort den gamla bromsen
5

kuddar från bromsoket. Skjut bromsok kolven tillbaka in i okhuset tills den ligger an hela vägen in. Sätt de nya bromsbeläggen på plats.
6

Byt bromsok tillbaka på hjulet montering och lås den på plats genom att dra åt bromsok behålla stiften med en hylsa och spärrskaft. Sätt tillbaka hjulet på Suburban och ta bort stödbenet från under bilen. Sänk bilen tillbaka till marken. Upprepa processen för det andra hjulet.
7

Trampa ner bromspedalen flera gånger efter att du har slutfört båda sidor som sittplats bromsok kolvarna mot bromsbeläggen. Bromspedalen känns fast när du är klar. Kontrollera vätskenivån i huvudbromscylinder och lägg till det som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58428.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.