Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Generator på en '99 Cavalier

Laddsystemet i en 1999 Chevrolet Cavalier genererar el för bilen. Denna el går till batteriet och andra tillbehör i bilen. När generatorn misslyckas, misslyckas allt annat elektriskt på den väg som väl, tills slutligen Cavalier upphör att vara körbar. Detta är naturligtvis en fråga om du vill komma någonstans, och generatorn måste bytas ut för att köra bilen. Detta bör ta ungefär en timme att göra. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Byte generator
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Koppla terminalerna på batteriet med hjälp av en skiftnyckel, börja med den negativa polen först, sedan med den positiva polen.
2

Lossa kontakten till spänningsregulatorn på baksidan av generatorn med händerna. Unbolt batteriet anslutning med en skiftnyckel. Lokalisera remspännaren på framsidan av motorn. Dra spännaren med 3/8-tums breaker bar och ett uttag för att släppa spänningen på generatorn. Kräng av remmen från generatorn.
3

skruva isär generatorn från motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, lyft sedan ur facket. Ställ ersättare generator i krokarna, sedan skruva den på plats. Dra spännaren tillbaka med 3/8-tums breaker bar, sedan lägga remmen över generatorn remskiva.
4

Bolt batteriet anslutningen på baksidan av generatorn och sedan koppla in den spänning- regulator. Anslut batteripolerna, som börjar med den positiva polen och slutar med den negativa polen. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60462.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.