Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ny Motor Vs. Ombyggd One

Ingen fordonets ägare ser fram emot den dag då han får veta att han kommer att behöva en ny motor till sin bil eller lastbil. Fördelen med att ersätta motorn med en ny eller ombyggd motor är att bilen kan förväntas pågå under många år. Byta motorn är nästan alltid billigare än att köpa en ny bil. Fördelar och nackdelar finns med både nya och ombyggda motorer. Nya motorer

Nya motorer fabrikstillverkad utbytesmotorer. De innehåller alla helt nya delar, och så länge du köper en helt ny motor som är av samma typ /storlek som din tidigare motor, kommer motorerna att vara helt identisk med din gamla motor och fungerar perfekt med alla delar i bilen .
Ny motor Överväganden

En nyinköpt motor är garanterad att komma i perfekt skick och väl köra så länge den är korrekt installerad. Nya motorer är nästan alltid omfattas av garantier. Nackdelen med en ny motor är kostnaden, dock. Ny fabrik motorer ofta kostar flera tusen dollar, och högre slutet, kan mer kraftfulla motorer kostar väl över $ 10.000 som av 2011.
Ombyggda motorer

En ombyggd motor är en motor som har använts för merparten av dess användbara livslängd och har omarbetats helt för att förlänga dess livslängd. En ombyggd motor har tagits isär helt och hade sina interna komponenter antingen repareras, lackeras eller helt ersatts med nya delar. En ombyggd motor är inte en ny motor, men när en motor byggs på rätt sätt kan avsevärt förlänga livslängden på ditt fordon. En ombyggd motor är inte samma sak som en re förädlad motor. En re-tillverkade motorn har alla nya delar och har omarbetats helt till fabriksinställningarna eller höga specifikationer prestanda. Addera ombyggd motor Överväganden
Ombyggnad

en motor tar en anständig mängd av mekanisk färdighet, och inte alla ombyggda motorer är byggda lika, vilket kan göra att köpa en ombyggd motor eller med din befintliga motor ombyggd lite av en chansning. För att säkerställa framgång, kontrollera att den person eller det företag du har återuppbygga motorn eller köper motorn från har ett gott rykte för att bygga motorer och erbjuder en solid garanti på sitt arbete. Du kommer också vill se till att motorn var helt ombyggd, sticka en ny topplockspackning på en motor utgör inte en fullständig ombyggnad som kolvarna, stavar, vev och kammen kommer fortfarande att ha 200.000 eller så miles på dem. Ombyggda motorer är ofta betydligt billigare än nya motorer, men du måste göra din forskning i förväg innan du gör ett köp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62193.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.