Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de transmissionsledningar Cooler på en Chevy

På en Chevrolet lastbil eller bil som kör en V6 eller V8-motor, en uppsättning av transmissionsledningar svalare vanligtvis körs från fordonets front genom kylaren in i växellådan. Denna liten radiator hjälper till att kyla transmissionsolja på samma sätt radiatorn sjunker temperaturen av kylmedel för motorn. Transmission svalare linjer normalt pågå i åratal. Det tar tid för vibrationer, korrosion och sånt för att skada dem. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Chevrolet Silverado med en 5.7L V8, men processen är liknande för andra Chevys. Saker du behöver
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
Jack
Jack står
3/8 -tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och skruva isär den övre delen av grillen från kärnan stöd med en 1/4-tums Ratchet och uttag. Skruva bort markör objektiv från grillen med en kryssmejsel och tvinna ut lökarna i linserna för att ta bort positionsljus från grillen. Nå insidan av hålen positionsljus för att komma till flikarna på undersidan av grillen som håller den på plats, tryck ner dem och dra grillen off av lastbilen.
2

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den.
3

Placera tråget under kärnstöd av fordonet. Koppla de två linjer som går till den lilla överföring svalare på framför kylaren använder linjen skiftnycklar och fånga upp vätskan som spiller ut med tråget.
4

krypa under bilen och följa sändningen linjer tillbaka till transmissionen, unbolting dem från sina fästpunkter på ramen med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Koppla sedan bort ledningarna från transmissionen använder linjen skiftnycklar.
5

Twist ledningarna underifrån lastbilen att manövrera dem runt kylaren, då motorn, tills de är helt ur lastbilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60117.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.