Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur ändrar jag generatorn i min Nissan Quest?

Nissan Quest använder en generator monterad på framsidan av motorn för att generera el för minivan. Denna del är avgörande för en väl fungerande av van eftersom om det går ut, gör så varje tillbehöret används av fordonet. Även om det inte är tekniskt svårt att ersätta generatorn, kan det vara lite frustrerande att komma åt och ta bort, vilket kommer att ta ytterligare tid. Saker du behöver
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Byte generator
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven. Ta den negativa polen på batteriet med spärrfunktion. Ta den positiva terminalen nästa. Palla upp främre änden av Quest med domkraften och sedan placera pallbockar nedanför jack punkter på sidorna av fordonet. Sänk domkraften att ställa van på läktarna.
2

Unbolt underredet luckan på framsidan av motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan flytta den ur vägen. Lokalisera generatorn på förarens sida av motorn, nere vid botten av motorn. Lossa spännrullen bult remskiva justering, som är i mitten av motorn. Koppla de elektriska anslutningarna på generatorn. Lossa skruvarna som håller den på plats med hjälp av en skiftnyckel.
3

Pivot generatorn så att remmen lossnar. Skjut bort remmen från generatorn remskiva med händerna. Unbolt generatorn resten av vägen från motorblocket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk försiktigt ner generatorn ur motorblocket med båda händerna.
4

Lyft ersättare generatorn i motorrummet och skjut generatorn montering bultar i sina pivot punkter. Håll generatorn så att du kan dra bältet över trissan. Dra generatorn att dra åt bältet, dra sedan åt skruvarna på generatorn med 3/8-tums Ratchet och uttag.
5

Anslut de elektriska anslutningarna på generatorn för hand. Sätt tillbaka motorn underredet locket med 3/8-tums Ratchet och uttag. Sänk van off av läktaren med domkraften. Sätt tillbaka batteriet anslutningar med spärr, installerar pluspolen först, därefter minuspolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60435.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.