Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar trumbromsar på en 1995 Chevy Truck

De 1995 Chevy lastbilens trumbromsar hindrar bakhjulen från att rulla. Den bakre Bromsbacksinstallationen komprimerar till den inre ytan av bromstrumman. När bromsskorna är fullt komprimerad till bromsen trummor, kan hjulen inte längre vända. De bakre bromsarna består av bromsbackar, bromscylinder och fjädrarna broms. Byt ut bromsbackarna innan skorna 'tjocklek når mindre än 1/8-tums. Saker du behöver
Stoppklossar
Jack
stödbenet
Däck Tool Review Handheld slägga
Bromsfjäder borttagningsverktyg
Spring hållarklämman
borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Dra 1995 Chevy truck på ett jämnt underlag och stäng av motorn.
2

Placera stoppklossar framför och bakom fronten hjul. Addera 3

Lossa alla muttrarna från bakhjulen ungefär en fjärdedel av ett varv med en däck verktyg.
4

Jack bak av lastbilen upp tillräckligt högt för domkraften. Placera domkraften under de rätta bakre fästena. Sänk trucken säkert på toppen av läktaren och lämna jack upprätt.
5

Slutför bort alla muttrarna från båda hjulen. Dra hjulen från naven och placera dem platt ned nära där du arbetar.
6

Flytta till den bakre förarsidan hjulnavet montering och ta bort bromstrumman genom att dra ut på trumman med din hand. Om trumman sitter fast, knacka på baksidan av trumman med den handhållna slägga samtidigt vrida hjulnavet tills trumman är lös nog att ta bort. Dra trumman av och placera den på ytan.
7

Lokalisera de två översta bromsbackens returfjäder på toppen av bromsbackarna. Ta returfjädrarna med en fjäder borttagningsverktyg.
8

Lokalisera huvudet på varje fjäder stoppbygeln som ligger på varje bromsback. Klämmorna är ungefär halvvägs ner varje bromsback. Använd fjädern behålla verktyget klipp bort för att ta bort klippet, hållaren och fjädern. Vrid verktyget motsols för att dra klippen från varje sko. Dra klämman och hållaren ut genom clip hållare hål och ta bort fjädern genom att dra ut det från insidan av varje bromsback.
9

Spread varje bromsback och dra dem båda rakt av hjulnavet . Placera bromsbackar på marken. Installera alla nya tillbehör bromsback på de nya bromsbackar.
10

Placera de nya bromsbackar på hjulnavet och sätt tillbaka de två översta bromsbackens returfjäder. Också, sätt tillbaka hållaren fjädrarna till hållarna insidan av varje bromsback.
11

Skjut trumman tillbaka över de nya bromsbackar. Skjut på hjulet på hjulnavet och skruva muttrarna på att klackarna. Dra åt muttrarna tills hjulnavet börjar vända. Upprepa reparationer på andra sidan av lastbilen.
12

Jack den bakre delen av 1995 Chevy lastbilen tillbaka upp och ta bort domkraften. Sänk trucken till marken och ta bort jack. Slutför dra åt muttrarna ner snäva med däck verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59084.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.