Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur hitta en Saab mekaniker

Som alla Saab entusiast kommer att säga, att hitta en bra Saab mekaniker kan vara svårt. Dealership mekanik kan vara dyrt och har långa väntelistor. Oberoende mekanik är oftast att föredra, men kan vara svåra att hitta i vissa områden. Däremot kan du inte låta bara någon mekaniker arbetar på Saab. Instruktioner
1

Ring ett återförsäljaravtal. Hitta närmaste Saab återförsäljare och be servicechef några frågor om sina priser och schema. Låt honom veta att hans plats är inte bekvämt för dig och ta reda på om han vet av några oberoende Saab mekaniker i ditt område. Fråga också om någon av hans mekaniker arbetar på bilar på sidan.
2

Kontakta en lokal Saab klubb. Saab entusiaster tenderar att gå samman, och många av dem arbetar på sina egna bilar. Ta reda på när och var de ska få ihop nästa i ditt område. Sluta med att beundra sina Saabar och ställa några frågor. Om du kör upp på en Saab, kommer de att acceptera dig automatiskt och fråga hur länge du har ägt Saabar. Om det är din första, Saab-entusiaster förmodligen kommer att hjälpa dig att få så mycket glädje av bilen som de fick av sin första.
3

Prata med andra människor som kör europeiska bilar. I vissa delar av landet, Saabar är sällsynta, så du kan inte hitta en certifierad Saab mekaniker. Ofta i dessa områden, kan en tysk bil mekaniker som arbetar främst på Volkswagens och Porsches hjälpa dig. Om du har en nyare modell Saab, prata med den lokala GM mekaniker. Om han är bekant med de specifikationer för nya Saabar i ryggen av GM mekanik boken, kan han förmodligen fungera på din bil.
4

Visit användas-bilhandlare. Hitta en återförsäljare med Saabar på tomten och frågar om han vet en lokal Saab mekaniker. Chansen finns, har han en mekaniker han tar de Saabar till, annars skulle han förmodligen inte skulle sälja dem Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59812.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.