Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar Civic kulleder

Byta kullederna på din Honda Civic på egen hand kan spara hundratals eller tusentals dollar i arbets-och installationskostnader som du skulle tvingas att betala på en bilmekaniker. Förutom de ekonomiska fördelarna, kan ändra dina egna kulleder vara en mycket givande erfarenhet. Även om det kanske låter som en svår uppgift, det är faktiskt ganska enkelt om du följer rätt instruktioner. Saker du behöver
Jack Sida 2 pallbockar Sida 2 stoppklossar
pulperkniv
Hylsnyckelsats /förlängning barer
Skruvmejsel
Spetstång
Impact pistol
17 -, 19 -, 21 - och 32-mm djupa hylsnycklar
Hammer
WD-40
gemensamma remover verktyg som
Visa fler instruktioner
1

Använd en domkraft för att lyfta bilen framifrån mittpunkten av fordonet. Lossa hjulmuttrarna med en breaker bar och en 19-mm hylsnyckel med ett halvt varv. Fortsätt genom att lossa spindeln muttrarna med ett halvt varv med en 32-mm hylsnyckel.
2

Ta bort framhjulen från fordonet genom att lossa muttrarna som förbinder däck /fälg till fordonet. Alowly sänka hjulet till marken och placera den mot en vägg. Använd en uppsättning nåltång att avlägsna saxpinnar från den nedre kulleden. Använd den allmänna Hylsnyckelsats att lossa och ta bort 10-mm skruvarna som håller bromsledningen till styrspindeln. Addera 3

Använd en hylsnyckel för att ta bort bromsoket bultar. Tryck mitt på drivaxeln lätt med huvudet på din hammare för att lossa den från bilen. Använd effekten pistol för att ta bort 19-mm lägre kulleden kronmuttrar, den 17-mm styrarm och låg profil mutter upptill kulleden. Ta bort de gamla kulleder från fordonet.
4

bort dina nya kulleder från förpackningen och börja med att positionera mediet kragen över den bakre änden av den nya kulleden och placera den i dess avsedda plats . Placera den största kragen över den gängade änden av kulleden för att skydda den från slitage. Upprepa denna process för alla kulleder i bilen.
5

ihop de delar av fordonet i omvänd ordning som de togs isär. Spraya alla bultar, muttrar och nya kulleder med WD-40 för att möjliggöra optimal prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60060.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.