Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Verktygen för en 1995 Mazda MX-6

Inga specialitet verktyg krävs för att arbeta på en 1995 Mazda MX-6. Grundläggande handverktyg såsom Hylsnyckel, hylsor, skiftnycklar och skruvmejslar som behövs för att göra reparationer på de flesta delar av Mazda. Eftersom bilen är tillverkad av ett utländskt bolag, samtliga handverktyg måste vara metrisk storlek istället för standard storlek används på amerikanska bilar. Clutch Alignment Tools

1995 Mazda MX-6 levereras med en manuell eller automatisk växellåda. En manuell Mazda kräver ett verktyg koppling justering vid arbete på kopplingen. Verktyget används för att rikta kopplingslamellen belägen mellan tryckplattan och svänghjulet. När kopplingen skivan är rätt placerad tryckplattan kan skruvas på plats. Kopplingen justeringsredskap liknar en boxed-nyckel med ett handtag för åtdragning och en sluten ände som passar 1995 Mazda MX-6 lamell. Addera Vevaxel Tool
< p> tätningarna på vevaxeln av en 1995 Mazda MX-6 använder ett verktyg som installerar tätar ordentligt. Verktyget kan också användas för att ersätta tätningarna på kamaxeln. Oljetätningarna på både vevaxeln och kamaxeln måste installeras korrekt för att bibehålla oljetrycket och förhindra oljeläckage. Verktyget har två olika storlek knock-down enheter och små rutschkanor justering som ser ut som Allen skiftnycklar, men med jämna kanter.
Harmonisk Damper Avdragare

harmonisk sordin på en 1995 Mazda MX-6 har ett verktyg för att dra i spjället. Den vev bulten är svårt att komma på Mazda och detta verktyg gör det enklare att installera eller dra bulten. Den avdragare liknar någon avdragare med tre ben som fäster vid sida av kolven och drivhål användes för att pressa bulten bort eller tillbaka på veven.
Kylare Socket
p Alla Mazda radiatorer har ett uttag för att ta bort eller installera kylarens avtappningsplugg. En metrisk hylsa och spärrskaft kan användas för att ta bort kylarens avtappningsplugg på 1995 Mazda MX-6, men detta uttag har en fästanordning som vinner enkel åtkomst till avtappningspluggen. Uttaget glider på en annan socket bit och lossas eller dras åt med en spärr. Uttaget bit ser ut som en punch med vingar och glider uttag under vingarna efter uttaget pjäs skjuts på kylarens avtappningsplugg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61529.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.