Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Byt Crown Victoria Bak Bromsbelägg

Crown Victorias med skivbromsar bak kräver bak byte bromsbelägg ungefär varannan gång du byter de främre dynorna. Även om det finns ingen körsträcka intervall för broms byte, är det bäst att inspektera bromsbeläggen varje gång du rotera däcken eller var 10.000 miles, vilket som kommer först. Eftersom de bakre dynorna hjälpa styra sedanmodell som den kommer till ett stopp, medan fronter gör det mesta av den faktiska bromsning, kan du se varför de föder inte bära så snabbt som fronterna. Vem som helst med grundläggande auto-reparation erfarenhet kan ersätta Crown Victoria bakre bromsarna i två timmar. Saker du behöver
Stoppklossar
rörtång
Ordet jack Sida 2 pallbockar
dräneringskärlet
Break renare
Hylsnyckelsats
Vit
litiumfett bromsok kolv Tool Review Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar i fram-och baksidan av Crown Victorias vänstra framdäcket för att förhindra att Ford från att rulla . Vänd alla Crown Victorias bakre muttrarna moturs med lug skiftnyckel för att lossa dem.
2

Plocka sedan bakre änden upp med domkraft och stöd den på pallbockar. Ta muttrarna off, följt av bakhjulen för att exponera de bakre skivbromsar. Addera 3

Placera drain pan under vänster bakbroms rotor. Tvätta Crown Victorias vänster bakre bromsok och rotor noggrant med broms renare för att ta bort bromsdamm.
4

Demontera vänster bakre bromsok bultar med en socket set. Lyft bromsok från berget för hand och sedan ta bort de gamla bak skivbromsklossar manuellt. Kasta kuddar.
5

Rengör insidan av vänster-bak bromsok med broms renare. Smörj bromsok glider med vitt litiumfett. Tvinga bromsok kolvarna att dra med Mätmarkörverktyget.
6

Sätt i de nya bakre skivbromsklossar manuellt. Slip bromsok tillbaka in i fästet och skruva in med din socket set.
7

Flytta runt till Crown Victorias höger bak och upprepa steg 3 till 6 för att ersätta de högra bakre bromsbelägg.
8

Sätt tillbaka däck och muttrarna tillbaka på Crown Victoria för hand. Sänk sedan av domkraften står med domkraft.
9

Vridmoment Crown Victorias bakre muttrarna till 85 foot-pounds med momentnyckel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58386.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.