Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en Caliper i en VW Passat


Volkswagen bilar är något annorlunda från andra modeller. Ta bort och byta ut en bromsok från en Passat eller annan VW modell tar en annan strategi när det gäller bromsok s anslutning till bromsledningen. Det finns också en extra säkerhetsåtgärd måste du ta om din Passat har låsningsfria bromsar. Saker du behöver
Flera olika skiftnycklar
Däck järn
Jack
Volkswagen Passat bromsok
Bleeder flaska
Visa fler instruktioner Review bort den gamla Caliper

1

Se till att tändningen är avstängd på bilen om den är utrustad med låsningsfria bromsar Pumpa med bromspedalen mellan 25 och 35 gånger för att avlasta systemet med något tryck före allt annat.

2

Lyft bilen säkert på en pallbock och ta bort hjulet.
3

Koppla bort parkeringsbromsen om du byter ut en bakre oket. Lossa den hydrauliska ledningen på tjocklek utan att koppla det.
4

Avlägsna skruvarna från bromsoket. Om de är styrpinne bultar (som de kommer att vara på baksidan), håller styrpinnarna på plats med en annan skiftnyckel. Lyft tjocklek upp från transportören och ta bort den från den hydrauliska ledningen.
Installera ersätter Caliper
5

Anslut bromsok till den hydrauliska ledningen och dra åt för hand . Placera bromsok på plats på bäraren och dra åt skruvarna.
6

Kontrollera den hydrauliska ledningen är säker, särskilt om att ersätta en främre bromsok.
7

Lufta bromssystem för att avlägsna luft. Anslut en bleeder flaska till bromsen avluftningsventilen med flaskan slangen, öppna ventilen och håll ner pedalen.
8

tillbaka hjulet och sänka bilen. Pumpa på bromspedalen flera gånger tills företaget, sedan testa bromsarna på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56899.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.