Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Automotive hissäkerhet

Ingen mekaniker är alltför erfaren för att ta hjälp av en bil lyft lätt. Automotive hissar har orsakat tusentals dödsfall och ännu fler skador. Vid användning av en hiss, vara säker på att du har tränat ordentligt och följa säkerhetsrutiner inrättats av tillverkaren. Utbildning

Alla som använder en bil hiss skall vara fullt utbildad för dess användning först. Medan många arbetsgivare ger sin egen utbildning, är samma utbildning tillgängliga via tillverkaren. Addera Märkning

Ägaren till hissen ska se till att alla varningsetiketter finns på plats att varna användare av de allvarliga risker när en hiss inte används rätt. Området runt hissen bör också vara tydligt märkt av att individer som inte clearas att använda maskinen.
Certifiering

Automotive Lift Institute inspekterar fordonsindustrin lyfter och certifierar de som uppfyller deras säkerhetskrav. Certifiera en hiss ökar trovärdigheten för företag eller enskilda ägare.
Testa

När du använder en hiss, placera hissen stöder på lämplig plats och höja fordonet en fot från marken först. Skaka bilen för att se till att det är säkert innan du lyfter det resten av vägen. Sänk bilen om justeringar av stöd behövs.
Operating

Se till att fordonet inte överstiger den högsta vikt kapacitet för hissen, och åsidosätter inte de mekaniska säkerhetsfunktioner. Vara säker på att det inte finns några personer i eller runt bilen när den lyfts, och inte gå under bilen tills lasten-låsanordningen är engagerad.
Rusa
< p> Även mekaniken vet bättre än att stressa när man använder en hiss, många lyft-olyckor är resultatet av otålighet. Dubbelkolla att bilen är säker och området runt lyften är klart före drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60041.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.