Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur tar jag bort den digitala Instrumentpanel från en 1987 Cutlass Ciera?

Instrumentpanelen i en 1987 Oldsmobile Cutlass Ciera skröt en digital display som ersatt den traditionella mekaniska mätare kluster installerade i tidigare modeller. Denna digitala typen av en skärm har ett stort problem, men: Om någon av dess komponenter inte fungerar, är det omöjligt att läsa någon information om status för bilens system. Om du upplever detta problem med din Cutlass Ciera, måste du ta bort panelen från instrumentbrädan för att reparera eller ersätta den helt. Saker du behöver
kryssmejsel
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Nå till baksidan av instrumentpanelen genom botten av instrumentbrädan och släpp hastighetsmätaren kabeln från panelen. Dra kabeln genom instrumentbrädan.
2

bort kåpa sitter på vänster sida av instrumentpanelen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel och en skiftnyckel. Gör likadant med den högra sidobeklädnad, med samma verktyg. Dra båda panelerna bort från instrumentbrädan. Addera 3

Lossa skiftindikeringen från rattstången, med händerna. Unbolt trim panelen runt rattstången, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Lossa clipsen som håller kabeln parkeringsbromsen till att spaken, med händerna.
4

skruva isär rattstången från undersidan av instrumentpanelen, med 3/8-tums Ratchet och uttag, låt kolumnen nedre något från instrumentbrädan. Skruva loss instrumentpanelen från instrumentpanelen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel, sedan ta instrumentpanelen ur instrumentbrädan. Ta bort selen från baksidan av panelen, för hand, ta bort panelen från det inre av Cutlass Ciera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61385.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.