Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du justerar en dörr Striker på 1992 Chevy Pickup

Dörrarna på en 1992 Chevrolet pickup tenderar att bågna med tiden, särskilt på förarsidan av bilen, där dörrarna öppnas så ofta. Detta innebär att dörren gångjärnstappar behöver bytas. När du ändrar gångjärnstapparna kommer dock dörren strejkande inte längre anpassas och du kommer att behöva justera dem för att matcha den nya positionen för dörren anfallare. Saker du behöver
3/8-tums ratchet
torxmejsel
Visa fler instruktioner
1

Stäng dörren. Titta på kroppen raden nedanför fönstret och rada upp med kroppen linjen på hytten bakom dörren. Räkna ut det ungefärliga avståndet som kroppen linjen på dörren är under kroppen linjen på hytten, eftersom detta kommer att vara den ungefärliga belopp som du flyttar dörren anfallaren.
2

Lokalisera Torx hålet i mitten av dörren anfallare. Lossa luckan anfallaren från dörren sylt med 3/8-tums Ratchet och en Torx-fattning, att sätta dem i Torx hålet i mitten av dörren anfallare. Addera 3

Tryck Dörren anfallaren upp den ungefärliga belopp som du behöver för att flytta den till rada upp kroppen linjerna på dörren och hytten. Dra åt anfallaren tillbaka på sin nya plats med Ratchet och föraren.
4

Stäng dörren. Titta på kroppen linjen och se till att den matchar upp både hytten och dörren. Kontrollera att dörren jämnhöjd med hytten också. Vid behov, lossa spärren och justera efter behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61735.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.