Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Stuck Chevy flexplåt

Det är vanligt att en Chevy flexplåt att rosta nog runt vevaxeln för att orsaka problem i avlägsna . Det finns ett verktyg som är utformat för att vrida flexplåten eller svänghjul - en skiftnyckel som greppar flexplåten . Den flexplåt används endast i fordon med automatisk växellåda och är bultad direkt på vevaxeln . Dess främsta syfte är att överföra motorns kraft till överföring via momentomvandlaren skruvas till flexplåten . Saker du behöver
Kan rost penetrerande
flexplåt skiftnyckel
2 skruvstäd grepp
värmekälla ( propan eller oxy - acetylen )
Visa fler instruktioner
< br > 1

Ansök rost spricksökningsvätska till vevaxeln på flexplåten kontaktyta . Installera vise grepp tång på vardera sidan av flexplåten och försöker vicka den fram och tillbaka för att ta bort det .
2

Ansök mer penetrerande och använda flexplåten skiftnyckel för att försöka snurra flexplåten på vevaxeln . Detta bör bryta flexplåten loss från rost och stöd i avlägsnande . Om det behövs , snurra flexplåten några gånger tills löst och sedan använda de vise grepp för att dra bort vevaxeln .
3

Applicera en värmekälla till flexplåten att expandera den . Flexplåten kommer att heta , så använd skruvstäd grepp för att ta bort den från vevaxeln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60040.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.