Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter Brake Lights på en Ford


Liksom varje annan typ av ljus, bromsljus varar inte för evigt. Att ersätta dem på en bil som en Ford kan verka skrämmande. Lyckligtvis bromsljus, till skillnad från bromsar själva, kan ersättas på Fords snabbt och enkelt. Saker du behöver
Tänger Wrench
Skruvmejsel
Glödlampor
Visa fler instruktioner
Byt bromsljus i en Ford bil
1 < p> Leta monteringen bromsljuset. Detta finns i bakluckan på bilen, och du kommer att behöva dra undan slemhinnan i stammen för att komma åt den. Lossa och ta bort de tre muttrarna som ansluter enheten bromsljuset till
2

baklykta monteringstappar.
3

Ta monteringen bromsljuset genom att dra ut det ur Ford kroppen. Undvik att skrapa den mot sidorna, eftersom det kommer att skada lacken.
4

tag glödlampssockeln och vrid den moturs tills uttaget kan tas bort från enheten. Var noga med att inte använda överdrivet våld när du vrider uttaget för att undvika att skada den eller bryta glödlampa.
5

Dra glödlampan ur bromsljuset uttaget. Bromsen glödlampa för en Ford har inte en tråd på sin bas, så det kräver inte vrids ut.
6

Byt glödlampan med en ny av samma effekt. Skjut den försiktigt men bestämt.
7

Twist uttaget tillbaka in bromsen lätt montering. Hylsan har en indexering fliken på det som måste uppradade med motsvarande fack på bromsljuset montering och vrida hylsan medurs låser den på plats.
8

Byt montering bromsljus i dess hölje. Placera muttrarna på monteringsnitarna och dra åt dem. Byt stammen foder och stänga bagageluckan.
9

Förstå att varje Ford bil har subtila skillnader. Innan du tar bort monteringen bromsljus på varje bil, tar sig tid att undersöka hur den hålls på plats och vilka verktyg kommer att krävas för att ta bort den. Addera Byt Brake Lights på en Ford Pickup Truck

10

Öppna bakluckan av pickup. Detta kommer att avslöja de utrymmen där bromsljuset församlingarna lagras, är som alla hålls på plats med två skruvar. Lossa och ta bort skruvarna som håller enheten bromsljuset på plats
11

. Placera skruvarna i ett säkert område för att förhindra förlust.
12

Dra ut aggregatet bromsljuset. Vara noga med att undvika att dra enheten ut i en vinkel för att undvika repor på färg, ett fel som kommer att bli mer uppenbara på en pickup än i bakluckan på en bil.
13

Vrid glödlampa uttag i bromsljuset montering moturs för att ta bort den. Fatta sedan glödlampan och dra ut den. Eftersom glödlampan inte har gängor, skruva det är inte nödvändigt.
14

Byt glödlampan med en som har samma effekt. Tryck in det i uttaget ordentligt, men utan att använda överdriven kraft.
15

Placera sockeln till bromsljuset montering. Räkna ut hur att rada upp uttaget fliken med motsvarande spår i bromsljuset montering och sedan vrida det medurs tills kontakten låses på plats.
16

Byt montering bromsljus i pickup kroppen . Sätt in skruvarna i deras sammanbindande hålen och dra åt dem.
17

Stäng bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56819.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.