Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Hub Bearing på en Dodge 4X4

Navet bäring på en Dodge 4x4 lastbil gör de främre rotorerna att snurra på den främre spindlar. Dessa lager cam pinne eller frysa, och om de gör, då det främre hjulet skulle kunna låsa upp och orsaka en olycka. Innan detta sker, är ett sätt att åtgärda problemet för att ta isär den främre änden, då avlägsnar du hubben lagren. Detta gör att du kan byta ut det gamla lagret med en ny. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftig gummiband
Seal avdragare
1/2 -tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Sprint avdragare
Visa fler instruktioner
1

Park Dodge och dra åt parkeringsbromsen. Lossa muttrarna på framhjulen med däck järn. Plocka upp framänden med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Ta hjulen av med ett däck järn.
2

Ta bort bromsoket och bromsoket förankringskonsol från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta tjocklek av spindeln och hänga med tunga gummiband på en stabil del av den främre änden. Addera 3

Dra av dammskyddet på mitten av rotorn. Dra ut sprinten med sprinten avdragare, sedan skruva isär Mutterlåsningen från spindeln med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

Drag av rotorn från av spindeln och placera den på sitt ansikte. Demontera bakhjulet tätningen med tätningen avdragare. Vrid rotorn över så lagren kan falla ut ur rotorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61517.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.