Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en främre rotorn på en Toyota

Om de främre rotorerna på din Toyota är dåliga, kommer de inte vara effektiv när du sätter foten på bromsen och försök att stoppa bilen. Broms rotorer bör vara släta på ytan, och fri från sprickbildning. Dessutom måste de uppfylla minsta tjocklek krav, vilket innebär att du måste kasta dem när de når 0.787 tum tjock. Det tar inte särskilt lång tid att ta bort en broms rotor. En genomsnittlig person kan slutföra projektet i ca 30 minuter för varje hjul. Saker du behöver
Stoppklossar
Automobile jack
stödbenet
rörtång
dräneringskärlet
Turkiet Baster
Hylsnyckelsats
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Placera en uppsättning stoppklossar bakom bakhjulen av Toyota. Hissa upp bilen på den sida som du behöver arbeta på att använda bilen uttaget. Placera en pallbock under Toyota nära fästpunkten och höja den till ramen på bilen. Lossa muttrarna med rörtång och ta av hjulet från bilen.
2

Töm bromsvätskan från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget för senare återvinning. Avlägsna facket bulten och packningen från hjulcylinder med en hylsa och spärrskaft. Koppla loss slangen från aggregatet med hjälp av en skiftnyckel. Ta bort bromscylindern underenhet hjälp av en skiftnyckel.
3

Ta broms plattorna pad stöd från hjulcylinder mount. Ta bort glidstiften från cylindern montering med en tång. Ta bort de två skruvarna från skivan med en hylsa och spärrskaft. Avlägsna cylinderfäste från hjulet montering och placera den så att den inte hänger löst. Ta ut skivbromsrotorn från hjulmontaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59205.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.