Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du hittar en hybrid mekaniker

På grund av den relativt ny teknik i samband med hybridbilar, finns det fortfarande ett begränsat antal erfarna hybridbil mekanik. Tills detta ändras, kommer många ägare att serveras bäst om de lokalisera hybrid mekaniker i tjänsten avdelningarna i sina bilhandlare. Instruktioner
1

Besök serviceavdelningen på din hybridbil återförsäljare när du köper en bil. Berätta din försäljare som du skulle vilja träffa chefen för serviceavdelningen. Skaka hand med honom, och låt honom veta att du hoppas att du kan räkna med honom för bra service för de närmaste åren.
2

ställa några frågor som är viktiga för dig om tjänsten du behöver från en hybrid mekaniker. Fråga om antalet hybrid mekaniker som är anställda i departementet tjänsten, vikten av att göra en tjänst utnämning för rutinmässigt underhåll och tillgången på hybrid loaners eller artighet-van-tjänst när din bil är i butiken.
Sida 3

Lokalisera och bekanta dig med alla detaljer i garantin-skydd planen och fordon-underhållsplan som kommer med din bil. Fast vid din garanti och fordon-skötselschemat är viktigt för god fordonsunderhåll och kan spara pengar i det långa loppet.
4

Få en pre-köp offert för någon förlängd garanti som kan vara tillgänglig som ett alternativ. Sådant garantiskydd är ofta billigare när du köper det vid tidpunkten för köpet.
5

Använd din återförsäljare serviceavdelning för all service som täcks av bilens garanti och fordon-underhåll schema.

6

Köp ett förbetalt, långsiktig, fordon-underhållsplan vid tidpunkten för köpet. Sådana planer är ofta väldigt billigt jämfört med de faktiska kostnaderna för alla oljebyten, tune-ups och andra tjänster mekaniker besöker din hybrid kommer att kräva. Du kanske också kunna inkludera en sådan plan i din finansiering paket, så att du betalar för det när du går längs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59821.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.